برگزاری کارگاه آموزشی جیره نویسی تخصصی دام، طیور، آبزیان و حیوانات خانگی

برگزاری کارگاه آموزشی جیره نویسی تخصصی دام، طیور، آبزیان و حیوانات خانگی

کلاس جیره نویسی تخصصی حیوانات شامل دام، طیور، آبزیان و حیوانات خانگی در 3 روز متوالی از تاریخ 19 تا 21 شهریور برگزار شد. کارگاه آموزشی فوق با تدریس آقایان دکتر هادی حسینی، فرهاد فرودی و سید ناصر موسوی در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات با حمایت مالی شرکت دامدار برتر برگزار گردید. شرکت کنندگان در این دوره آموزشی شامل دامپزشکان، متخصصین تغذیه و کارشناسان کارخانه‌ها بود. بخش دام و طیور به صورت حضوری و غیرحضوری (به‌صورت پخش زنده) در دو نوبت صبح و عصر اجرا شد. کارگاه روز سوم، جیره نویسی تخصصی برای آبزیان و حیوانات خانگی صرفاً به‌صورت حضوری اجرا شد.

کارگاه جیره نویسی دام (روز یکشنبه 19 شهریور )

کلاس جیره نویسی دام با تدریس دکتر هادی حسینی با حضور شرکت کننده‌ها اعم از کارشناسان، دامپزشکان و مسئولین فنی کارخانه‌ها اجرا شد. در ابتدا توضیحات در مورد مباحث انرژی، پروتئین و کربوهیدرات ارائه شد. سپس آموزش نرم افزار NRC 2001 و آشنایی با محیط نرم افزار NRC 2021 و Amino cows صورت گرفت. در خصوص مباحث نوین در زمینه تغذیه دام، مواد خوراکی رایج و سطح مجاز مصرف اقلام خوراکی در تغذیه دام اطلاعات مفیدی در اختیار شرکت کننده‌ها قرار گرفت.

کارگاه جیره نویسی طیور (روز دوشنبه 20 شهریور)

کلاس جیره نویسی طیور برای مرغ مادر، گوشتی، تخم گذار و بوقلمون با تدریس دکتر موسوی و دکتر فرودی به‌صورت تئوری و جیره نویسی با اکسل ارائه شد. فایل اکسل به همراه پاورپوینت‌های تدریس شده در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت. همچنین در رابطه با عوامل مؤثر بر کیفیت سویا، مباحث نوین در خصوص تنظیم کردن جیره غذایی بر پایه مواد مغذی، اسیدآمینه ایده آل، فاکتورهای مؤثر بر کیفیت پلت صحبت شد.

کارگاه جیره نویسی آبزیان و حیوانات خانگی (روز سه شنبه 21 شهریور)

کلاس جیره نویسی آبزیان در نوبت صبح و در نوبت عصر کلاس جیره نویسی حیوانات خانگی برگزار شد. این کارگاه با تدریس دکتر موسوی و دکتر فرودی به صورت تئوری و جیره نویسی با اکسل برگزار شد. در ارتباط با تغذیه حیوانات خانگی و آبزیان استفاده از پودر ماهی اهمیت پیدا خواهد کرد به همین جهت در رابطه با کیفیت پودر ماهی شاخص‌های لازم بررسی شد. امروزه مباحث نوین برای فرموله کردن جیره‌ها مدنظر قرار داده می‌شود. به‌طور مثال تنظیم جیره براساس میزان لایزین فراتر از میزان پروتئین خام اهمیت پیدا کرده است.

کلمات کلیدی:
نوشتهٔ پیشین
چالش‌های مدیریت سیلوی ذرت
نوشتهٔ بعدی
نیازها و جذب ویتامین و مواد معدنی NASEM 2021
چالش‌های مدیریت سیلوی ذرت
نیازها و جذب ویتامین و مواد معدنی NASEM 2021

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید